OM ORIGO

Eiendomsselskapet Origo Eiendom AS ble etablert i 1996 og spesialiserer seg på kjøp, salg, utvikling og forvaltning av næringseiendom. Eierne Pedersen & Ågedal har historiske røtter i Drammen og en forkjærlighet for byen. Dette gjenspeiles i vår eiendomsportefølje og utviklingen av nye prosjekter.

De fleste av de fullførte prosjektene er blitt beholdt i egne datterselskap og forvaltet og driftet til kommersiell utleie.
På denne måten kan vi ivareta våre leietakeres interesser på best mulig måte, og garantere personlig service uansett tidspunkt eller behov.
Fornøyde leietakere med langsiktige avtaleforhold er vårt overordnede mål. Vi strekker oss langt for å møte hver enkelt leietakers ønsker om individuell tilpasning.
Hos oss forholder leietakerne seg til samme person – hver gang.
 
I tillegg til egenforvaltningen, har Origo Eiendom AS etablert et betydelig nettverk av profesjonelle samarbeidspartnere. Utvalgte ressurspersoner benyttes etter behov i forbindelse med drift og utvikling av eiendommene.

Origo Eiendom AS besitter et betydelig utviklings- og utbyggingspotensial. Vi jobber kontinuerlig med både å foredle de eksisterende eiendommene og utvide porteføljen med nye investeringer.

Kontakt oss
Tilbake
Ved å bruke denne nettsiden forutsetter vi at du samtykker til vår personvernerklæring og bruk av cookies 
Nettsiden er levert av AMC Mediaproduction i samarbeid med Norgesdesign. Powered by Docly.net